Met Rabo ClubSupport heb jij als lid de mogelijkheid om je favoriete club te supporten. Draag jij scouting Schonauwen een warm hart toe en help jij mee om ons eerste groepskamp sinds twee jaar mogelijk te maken? Breng dan je stem uit!

Lid worden
Van 4 tot 25 oktober 2021 kunnen alle leden van de Rabobank hun stem uitbrengen. Dit kan via de RaboApp of via de website. Heb je wel een rekening bij de Rabobank maar ben je nog geen lid? Aanmelden als lid gaat heel makkelijk via deze link. Daarna kan ook jij stemmen!

Hoe werkt het stemmen:
-Stemmen via de Rabo App: Log in op de app en ga naar ‘zelf regelen’ – ‘lidmaatschap’. Klik op ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘breng je stem uit’.
-Stemmen via internet: Log in op www.rabobank.nl/clubsupport. Daar zie je een oranje knop met daarin de tekst ‘stem nu op jouw favoriete club’. Klik hierop. Dan log je in zoals gebruikelijk. Klik op ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘stemmen’.
Alle leden mogen 3 stemmen uitbrengen. Kies naast scouting Schonauwen dus nog 2 andere clubs die je een steuntje in de rug wil geven en stem.

IJsberenweekend
Jouw stem zorgt ervoor dat we deze winter een onvergetelijk IJsberenweekend kunnen organiseren waarbij we in hartje winter gaan kamperen met de hele groep. Dat is wel een hele koele manier om ons eerste groepskamp sinds twee jaar te vieren! Geef jij ons een steuntje in de rug? Breng je stem uit en deel deze actie met je netwerk om dit een onvergetelijke vette ervaring te maken voor onze hele groep.